måndag 2 maj 2011

Info från Tallen

Energikicken
Måndagen den 9 maj kommer Nils, Helena och Maria åka in till Göteborg och spela energikicken med eleverna. De kommer att träffas kl 7.30 utanför matöppet. Information om detta har gått ut till berörda elever. Övriga elever har undervisning som vanligt denna dagen.
Nu på torsdag 5maj, kommer de elever som ska spela, träffas för att träna. Det gör de på första idrottspasset kl8.10. Resterande av klassen har undervisning i Mias klassrum för att därefter ha idrott.

Vetenskapsfestivalen
Tisdagen den 10 maj kommer vi åka till Göteborg för att gå på vetenskapsfestivalen. Därefter kommer vi att besöka Götebors konstmuséum. Genom att vi inte äter i skolan måste eleverna ta med sig picknick som vi kan äta mellan besöken. Vi beräknar vara hemma vid skolan ca14.00

Måbraveckan

Måndag;
Vandring
På måndagen den 23 maj kommer vi som vanligt att vandra från Jonsered till Furulund.

Tisdag;
Oxledsstaffetten
Som årskurs 5 kommer vi som vanligt att delta i Oxledsstaffetten tisdagen den 24 maj. Vi kommer att återkomma med mer information om detta.

Onsdag;
Eleverna kommer på förmiddagen att går ner till Lunden för att träffa Leif och bli visade runt.
Eleverna kommer att ha möjlighet att testa på en idrott mellan kl 12.00-14.00.

Fredag;
Eleverna kommer att gå till Björndammen för att gå på ett Friskis och svettis pass. De kommer också gå till badhuset för att bada.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar