måndag 9 maj 2011

info TALLEN

Vecka 19
Torsdag; De som gick vidare i energikicken åker med Nils för att spela B-slutspel. De samlas kl 7.45 vid matöppet. De behöver ha med samma packning som idag måndag.
Fredag; Simning för sal 9 Börjar dagen kl 8.10 för att gå ner till Björndammen kl9.30.

Vecka 20
Torsdag; De elever som är inskrivna på klubben åker iväg på utflykt kl 11.30. Mer info kommer från fritidspersonalen.
Fredag; STÄNGNINGSDAG

Vecka 21 (mer gemensam info kommer om Måbraveckan)
Måndagen; Vandring Eleverna går från Jonsered till Furulund. Matsäck Mer info kommer
Tisdagen; Oxledsstafetten Vi kommer att cykla från skolan för att vara där kl 10.00. Se bifogat dokument för mer info. De behöver ha med matsäck. De ska också ha cykel och cykelhjälm. Om de inte har detta måste ni informera oss i god tid. Vi cyklar hem efter dagen slut och är tillbaka till skolan ca14.00
Onsdag; Gå till Lunden 10-11 för att träffa Leif och se sig om på Lunden. 12.00-14.00 kommer eleverna få testa på olika idrotter.
Fredag; Vi går till Björndammen för att delta på ett friskis pass kl 8.30. Vi går ner tillsammans för att sedan gå tillbaka till skolan för att fortsätta dagen efter passet.

Vecka 22
Måndag-Onsdag; Eleverna har möjlighet att vara på prao under dessa dagar. De har fått med en lapp hem för att fylla i vilka dagar och var de ska vara. Det är viktigt att de lämnar in lappen innan 19/5 så vi kan planera upp veckan.
Tisdag-Onsdag; Handboll för vissa av eleverna
Torsdag-Fredag; Lovdag

Vecka 23
Måndag; Lovdag
Onsdag; Eventuell skolresa till något badhus.. För att utflykten ska bli av är det viktigt att det kan följa med föräldrar. Lapp kommer ut om detta så man kan anmäla sitt intresse.
Fredag; Sista dagen. Behöver föräldrar som vill bidra med smarriga sommar tårtor. Mer info om tider och annan kommer.

Soliga hälsningar!
Emma, Nils, Mia, Helen, Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar