måndag 23 maj 2011

Info om de sista dagarna

LÄMNA IN BÖCKER!
Alla elever som har böcker hemma ska ta med dem till skolan så snar som möjligt. Detta gäller engelskböcker (arbetsböcker/läseböcker/skönlitterära läxböcker), matteböcker, biblioteksböcker samt övriga böcker som tillhör skolan.

PÅSE
Vi vill att alla elever tar med sig en påse, under de sista dagarna, för att kunna ta hem saker de har gjort.

Skolresa;
8/6 Ska vi på vår avslutningsresa. Vi kommer att åka in till Göteborg för att gå på bio och därefter äta gemensam lunch på Mc Donalds. Vi samlas i skolan som vanligt kl 8.10 för att sedan åka med buss in till staden. Elevernas insamlade pengar kommer att täcka bio + mat för 35kr. Om man vill ha ett större mål mat får eleverna betala mellanskillnaden själva. De får även ta med pengar till godis, dricka m.m. till bion. Den gemensamma summan får inte överstiga 50 kr. Vi beräknar att vara hemma ca 14.00.

Klassens födelsedag;
9/6 kommer vi fira födelsedagarna som vi haft/ska ha under året. Eleverna behöver inte ta med något till denna dag.

Avslutningen;
10/6 Vi kommer att samlas 8.45 för att sedan ha en gemensam avslutning på gården. Därefter samlas vi i respektive klassrum innan vi äter tårta på gården. Vi tackar de föräldrar som anmält att de vill bidra med tårta. Det vore bra om ni även kunde ta med tårtspade till varje tårta. Skoldagen slutar ca 11.00.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar